În stadiul actual al proiectului (Martie 2020) putem ajuta doar 8 persoane cu deficiențe de vedere. Poți contribui alături de noi la îmbunătățirea vieții persoanelor nevăzătoare printr-un gest simplu.

Dacă ai un iPhone pe care nu îl mai folosești, îl poți dona pentru a ușura accesul unui nevăzător la informație, lucru care îi va facilita activitățile de zi cu zi.

De asemenea, poți face donații în bani, care vor fi utilizați pentru achiziționarea device-urilor necesare persoanelor cu deficiențe de vedere.

Donează un iPhone!

Ne ocupăm noi de transport, trimitem un curier, sau alternativ poți trimite la adresa:

Asociația pentru Dezvoltare Urbană, CUI 25066833, Str. Știrbei Vodă Nr. 158, Bl, 23A, Ap. 7, Sector 1, București, România

4 + 12 =

Cine suntem noi?

Suntem cei care anul trecut au depus  petiția ” Tehnologia Equal: SmartPhone-ul de la capriciu la necesitate ” , semnată de peste 3.300 de oameni la CNAS, în care ceream decontarea parțială a tehnologiei asistive pentru nevăzători și introducerea smartphone-ului în această categorie. Aceiași care de 8 luni nu au primit nici un răspuns, așa că am decis să oferim noi smartphone-uri copiilor nevăzători.

Am strâns de la prieteni 8 aparate folosite și acum am inițiat campania națională Un iPhone pentru viață independentă.

Suntem un grup de oameni care cred că acum e momentul ca persoanele cu deficiențe de vedere și cele complet nevăzătoare să beneficieze de tehnologia modernă. În urmă cu 10 ani am înființat Asociația pentru Dezvoltare Urbană, de peste 13 ani suntem activiști sociali și de peste 10 ani luptăm pentru drepturile comunității nevăzătorilor.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.procivic.ro, despre petiția online pe  și în spațiul social media pe paginile de Facebook www.facebook.com/tehnologiaequal/ și www.facebook.com/TactileImages.org/

Poți ajuta de asemenea prin virament Bancar către:

Asociația pentru Dezvoltare Urbană, BCR, RO42RNCB0072135032030001, CUI 25066833

sau prin procesatorii online: