Eu imi doresc un Iphone deoarece mi-ar fi foarte util .

De exemplu la scoala la ora de geografie profesoara ne cere sa facem diverse proiecte .Pe mine m-ar ajuta foarte mult sa ma pot informa atunci cand avem proiecte de facut .

De asemenea mi-ar putea fi util pentru a-mi descarca muzica, deoarece eu calatoresc mult si imi place sa ascult atunci cand sunt la drum lung muzica clasica in special .

Un alt motiv pentru care imi doresc un Iphone este faptul ca daca este la radio o emisiune care ma intereseaza si vreau sa o reascult o inregistrez si o pot avea mereu pe telefon sa o ascult de cate ori vreau .

Mie imi mai place foarte mult sa citesc asa ca daca as avea un Iphone atunci cand mai am timp liber mi-as putea descarca sa citesc carti in format PDF .

De asemenea mie imi place foarte mult sa invat limbi straine asa ca l-as putea folosi si pentru acest domeniu .Vreau sa zic ca atunci cand gasesc un cuvant pe care nu-l stiu as putea cauta traducerea .

Sau daca as avea un eseu de facut la romana as putea sa ma documentez in legatura cu opera despre care am de vorbit.

Ca tot veni vorba de proiecte chiar acum vreo patru luni profesoara mea de geografie mi-a cerut sa fac un referat despre judetul Cluj .

Iar eu nu am reusit sa fac acel referat, deoarece nu puteam sa ma documentez si mai ales ca telefonul meu nu are internet .

Daca as avea un Iphone mi-ar fi mai usor sa pot afla istoria exponatelor dintr-un muzeu .

Eu merg foarte des la muzee si imi place sa stiu cat mai multe lucruri despre obiectele respective sau cand e vorba de picturi despre autorul acelei lucrari .

Mi-ar mai fi foarte util atunci cand vreau sa cumpar ceva .

De exemplu merg destul de des in librarii si imi place sa cumpar daca gasesc CD-uri sau carti interesante si ar fi foarte folositor pentru a sti care este pretul .

Un alt exemplu ar fi ca merg regulat la concerte si la teatru si as putea sa-mi cumpar bilet online atunci cand e un concert sau o piesa de teatru care ma intereseaza.

Un alt motiv pentru care imi doresc un Iphone ar fi faptul ca pot asculta atunci cand sunt in alta tara posturi de radio din  tara respectiva .

In multe tari muzica specifica este chiar frumoasa si interesanta .

Ma mai poate ajuta atunci cand am de facut eseuri despre un anumit scriitor, deoarece ma pot interesa cu privire la viata si activitatea acestuia respectiv :unde si in ce an s-a nascut, ce carti a scris, cand a debutat, anul decesului , etc .

Un Iphone este din nou foarte util, pentru ca atunci cand imi doresc sa vad un film pot citi dinainte descrierea lui mai ales ca mie imi plac foarte mult filmele in special cele romantice 

M-ar mai putea ajuta atunci cand vreau sa fac un referat la istorie deoarece  atunci cand vreau sa-l fac caut informatiile necesare .

In concluzie daca as avea un Iphone, l-as folosi in scop educativ si cultural-informativ .